Κανε την δική σου κατασκεύη

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, ελάτε να φτιάξουμε την δικιά σας ξεχωριστή κατασκευή, όσο δύσκολη και αν είναι, προκειμένου να δώσουμε το βραβείο που αρμόζει στις εκδηλώσεις σας.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ανάγλυφα μετάλλια από απλό μέταλλο ή χυτά, μεταλλικές μπρούτζινες χειροποίητες κατασκευές, καθώς και κορδέλες με τύπωμα επάνω!


Σας περιμένουμε προκειμένου να διαλέξουμε και να κατασκευάσουμε το έπαθλο που επιθυμείτε. Παρακάτω σας έχουμε δείγματα από δουλειές μας για να έχετε μία πληρέστερη εικόνα του τι μπορούμε να κατασκευάσουμε:


ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΌ ΑΠΛΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

Κάντε τα δικά σας ανάγλυφα μετάλλια σε ότι σχήμα θέλετε όσο πολύπλοκο και αν είναι και σε όποιο μέγεθος θέλετε. Χρησιμοποιήστε χρώμα σε μορφή παγωμένου σμάλτου για να δώσετε ένα πιο πρωτότυπο τόνο και χαρούμενο τόνο στα μετάλλιά σας. Το χρώμα του φινιρίσματος των μεταλλίων(το βασικό χρώμα) μπορείτε να το διαλέξετε ανάμεσα στο αστραφτερό χρυσό ή το πεπαλαιωμένο, το αστραφτερό ασημένιο ή το πεπαλαιωμένο και το αστραφτερό χάλκινο ή το πεπαλαιωμένο.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Χειροποίητα μπρούτζινα μασίφ μετάλλια, ιδιαίτερα βαρύτιμα, λες και βγήκαν από ανασκαφή. Ένα πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο μετάλλιο, ΟΛΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΤΖΟ, που ξεχωρίζει αμέσως ανάμεσα στα υπόλοιπα. Ανακαλύψτε το και είμαστε σίγουροι, ότι οι απονομές σας θα αποκτήσουν την ανάλογη βαρύτιμη χροιά τους!


ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μπρούτζινες χειροποίητες κατασκευές, απλές ή και πρωτότυπες, ανάλογα βαρύτιμες, που μπορούν να δοθούν είτε ως έπαθλο, είτε ως τιμητική πλακέτα!


ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ

Ανακαλύψτε τις κορδέλες μας με τύπωμα επάνω του λογότυπού σας, είτε σε κορδέλα τύπου σατέν, είτε σε τύπου γκρο! Τα μεγέθη των κορδελών που μπορούν να τυπωθούν είναι σε 20χιλ., σε 25χιλ. σε 35 – 38χιλ.και σε 50χιλ. από μονοχρωμία μέχρι τετραχρωμία με μικρή επιβάρυνση. Ελάχιστη ποσότητα που μπορείτε να παραγγείλετε είναι τα 500μ.


ΣΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΥ – PINS

Στα εργαστήρια μας, μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε και τα ειδικά σήματα πέτου(pins), πάλι με χρώμα σε μορφή παγωμένου σμάλτου ή χωρίς, σε πολλά και μοναδικά σχήματα και μεγέθη.


ΜΠΡΕΛΟΚ

Στην εταιρεία μας, πέραν των άλλων κατασκευάζουμε και πανέμορφα πρωτότυπα μπρελόκ, είτε μεταλλικά, είτε με ένθετη παράσταση με σμάλτο. Μπορούμε να αποδώσουμε σε όποιο σχήμα θέλετε, όποιο σχέδιο θέλετε, κάνοντας έτσι τα κλειδιά σας να ξεχωρίζουν!


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS

Μοναδικές κατασκευές από PLEXIGLASS , όπου μπορείτε ή να χαράξετε επάνω ή να “παγιδεύσετε” οτιδήποτε μέσα στο εσωτερικό τους, δίνοντας το κύρος που αρμόζει στο έπαθλό σας ή την βαρύτητα στο εγκλωβισμένο είδος που θέλετε να επιδείξετε μέσα στο αντικείμενο.