Η εταιρεία

Βρισκόμαστε από το 2012 στο κέντρο του Πειραιά, ανάμεσα στο Πασαλιμάνι και την Καστέλα. Η αγάπη μας για τον αθλητισμό, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε στον Πειραιά, έναν χώρο όπου μπορείτε να ανατρέξετε προκειμένου να προμηθευτείτε το δικό σας ξεχωριστό έπαθλο ή ένδυμα με τύπωμα.

Ανάμεσα στην πλούσια γκάμα μας, μπορείτε να βρείτε μετάλλια απλά όλων των διαστάσεων, μετάλλια μπρούτζινα, μετάλλια ανάγλυφα – χαρακτά, κύπελλα, τιμητικές πλακέτες, διαφημιστικά είδη, σημαίες – λάβαρα, αρχαία αγαλματίδια, τιμητικά διπλώματα, αριθμούς συμμετοχής σε αγώνες(BIB NUMBER), αφίσες, pins, αγαλματάκια αρχαίων πολεμιστών από καουτσούκ, κατασκευές plexiglass, ειδικές κατασκευές, ενδύματα πάσης φύσεως με τυπώματα της επιλογής σας κ.α.

Ειδικότητά μας, είναι τα ξεχωριστά ανάγλυφα μετάλλια, από μπρούτζο ή από απλό μέταλλο, τα οποία κατασκευάζονται στο ειδικό μας εργαστήριο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους,  όπου μπορούμε να σας τα αποδώσουμε σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος επιθυμείτε, δημιουργώντας κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό στα έπαθλά σας. 

Η εταιρεία μας, αποστέλλει τα προϊόντα της αρεσκείας σας, σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, με οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε.
Σας περιμένουμε στον χώρο μας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 40, στον Πειραιά, προκειμένου να επιλέξουμε μαζί το δικό σας έπαθλο ή να κατασκευάσουμε μαζί την δικιά σας ξεχωριστή κατασκευή, ώστε να δώσουμε πρωτότυπη χροιά στις απονομές και στις βραβεύσεις σας, γιατί τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ OLYMPUS ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

ΧΟΡΗΓΗΣΗ

Ζητήστε μας μία εκ των αψιδών μας ή το ηλεκτρονικό μας ρολόι, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε στην δική σας αθλητική εκδήλωση, εντελώς δωρεάν!